10.04.2017 23:07

Crystal Palace zet Arsenal voor schut

Trainer Arsène Wenger blijft dit seizoen weinig bespaard met Arsenal. De bekritiseerde oefenmeester ging maandagavond fors onderuit met zijn ploeg bij laagvlieger Crystal Palace (3-0).

Arsenal moet door de pijnlijke nederlaag nog serieuzer vrezen voor een seizoen zonder deelname aan de Champions League. De achterstand op huidige nummer vier Manchester City bedraagt nu zeven punten. Arsenal heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan de ploeg van trainer Pep Guardiola.

Andros Townsend, Yohan Cabaye en Luka Milivojevic maakten de doelpunten voor Crystal Palace. Zij lieten de nummer zestien van de ranglijst verder afstand nemen van de onderste plaatsen in de Premier League.

Wenger is al sinds 1996 hoofdtrainer bij Arsenal. Een groeiend aantal supporters van de club hoopt dat de Fransman zijn aflopende contract niet gaat verlengen. Wenger liet zich na de vierde verloren uitwedstrijd op rij niet uit over zijn toekomst. "Ik snap dat de supporters hier niet blij van worden. Iedere nederlaag is een groot probleem. We zitten in een moeilijke positie en verliezen te veel duels. Daarvoor betalen we een hoge prijs."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner