11.04.2017 09:00

Huntelaar niet naar China of de zandbak

Klaas-Jan Huntelaar heeft een aflopende verbintenis bij FC Schalke 04, maar de spits is niet van plan om na zijn vertrek uit Duitsland te gaan cashen in bijvoorbeeld China of Qatar.

Huntelaar is bij Schalke 04 niet langer basisspeler, waardoor een vertrek voor de hand ligt. "Zoals het nu bij Schalke gaat, is het niet naar tevredenheid", vertelt de Achterhoeker aan De Telegraaf. "Ik heb een aflopend contract, dus dit is mijn laatste jaar bij Schalke. Wat ik ga doen, zal ik op gevoel beslissen. Ik vind voetballen leuk, maar ik heb vier kinderen en er zijn zo veel andere leuke dingen."

"Ik kan het zeker nog opbrengen en weet dat ik nog een hoog niveau kan halen", vervolgt Huntelaar zijn verhaal. "Ik zie wel wat er gaat gebeuren, welke aanbiedingen er liggen en dan maak ik een keuze. De kans is groot dat ik lekker in Nederland blijf wonen. Door de zandbak, China of Turkije kan nu al een streep worden gezet."

Huntelaar is bezig aan zijn zevende seizoen in dienst van Schalke 04 en was tot dusver goed voor 81 treffers in 171 wedstrijden in de Bundesliga.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner