11.04.2017 09:50

'Bojan keert mogelijk terug naar Barcelona'

Bojan Krkić keert aankomende zomer mogelijk terug naar de Spaanse competitie. De aanvaller speelt momenteel in de Bundesliga voor 1. FSV Mainz 05, maar wordt door die club gehuurd van het Engelse Stoke City.

Bojan was in 2011 voor het laatst actief in de Primera División. Vervolgens begon de kleine aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, aan een tour door Europa. Tussen 2011 en 2013 speelde de Spanjaard voor AS Roma en AC Milan. In de zomer van 2013 vertrok Bojan naar Ajax, waar hij niet geheel wist te imponeren. Na vier doelpunten in 24 wedstrijden in de Eredivisie vertrok Bojan uit Nederland.

De aanvaller ging spelen voor het Engelse Stoke City. In de Premier League leek Bojan zich te herpakken, maar tijdens de afgelopen transferperiode verraste hij vriend en vijand door naar de Bundesliga te vertrekken. Bojan heeft bij Stoke City nog een contract tot medio 2020, maar volgens Cadena Cope is het goed mogelijk dat de aanvaller terugkeert naar Spanje. Espanyol zou Bojan namelijk terug willen halen naar de Primera División.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner