12.04.2017 13:31

Zidane: "Ik heb veel geleerd van Ancelotti"

Woensdagavond staat Real Madrid-trainer Zinédine Zidane tegenover leermeester Carlo Ancelotti en de Fransman zegt veel geleerd te hebben van de Italiaan. Zidane fungeerde als assistent-trainer toen Ancelotti actief was als coach van Real Madrid.

"Ik heb veel van Carlo geleerd", zei Zidane tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met FC Bayern München. "Ik ga je alleen niet vertellen wat hij me heeft geleerd, maar het was voldoende. Ik ken hem en hij kent mij, maar dat betekent niets. Het is geen voordeel maar ook geen nadeel. Het is een wedstrijd tussen twee sterke teams. We spelen niet tegen Carlo."

In 2014 wist Real Madrid eenvoudig te winnen in Duitsland (0-4). "We hebben een sterk en uitgebalanceerd elftal. Elke wedstrijd is anders en het klopt dat het duel drie jaar geleden spectaculair was. Maar vergeet niet dat Bayern nu ook sterker én beter is. Ik denk dat ons team beter is dan in 2014, maar dat moeten we op het veld bewijzen. Madrid heeft in het verleden goede teams gehad, in dat opzicht is er weinig veranderd. Iedereen mag zijn eigen mening hebben, maar ik denk dat wij het beste team hebben. Dat moeten we nu bewijzen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner