12.04.2017 14:03

Adams geeft landgenoten kans bij Granada

Tony Adams (l.) wordt gepresenteerd als de nieuwe trainer van Granada CF (11-04-2017).
Tony Adams (l.) wordt gepresenteerd als de nieuwe trainer van Granada CF (11-04-2017).

Tony Adams stond woensdag voor het eerst op het trainingsveld bij Granada CF en de oefenmeester had gelijk twee landgenoten meegenomen. Adams werd maandag aangesteld als opvolger van Lucas Alcaraz bij de nummer negentien van de Primera División.

Kieran Richardson en Nigel Reo-Coker stonden woensdag op het trainingsveld van Granada. Het Engelse tweetal is momenteel clubloos en is op proef bij de Spaanse club. Richardson is een linkspoot die op de gehele linkerflank inzetbaar is. Richardson doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en stond onder meer onder contract bij Sunderland en Aston Villa. De linkspoot heeft 264 wedstrijden in de Premier League achter zijn naam staan en brengt dus veel ervaring met zich mee. Richardson zit zonder club sinds zijn vertrek bij Cardiff City in december.

Reo-Coker is een verdedigende middenvelder, die net als Richardson, veel ervaring in de Premier League heeft. Reo-Coker speelde in het verleden 205 wedstrijden op het hoogste Engelse niveau. De middenvelder stond onder contract bij onder meer West Ham United en Aston Villa. De afgelopen jaren was Reo-Coker actief in de Major League Soccer bij Vancouver Whitecaps, CD Chivas en Impact de Montréal. Bij laatstgenoemde club liep in december zijn contract af.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner