12.04.2017 19:43

Robben begint aan honderdste Europese duel

Arjen Robben neemt het woensdagavond met Bayern München op tegen Real Madrid in de eerste ontmoeting in de kwartfinale van de Champions League. De Nederlander begint in de basis en dat betekent dat Robben zijn honderdste duel speelt uit zijn carrière.

Naast Robben krijgt ook Manuel Neuer een basisplaats. De doelman was afgelopen weekend in de topper tegen Borussia Dortmund afwezig, maar keert tegen Real Madrid weer terug. De grote afwezige bij de Duitse Rekordmeister is topscorer Robert Lewandowski. Hij liep tegen Dortmund een schouderblessure op en wordt in de basis vervangen door Thomas Müller. Ook Mats Hummels is niet van de partij woensdagavond.

Real Madrid speelde afgelopen weekend ook een topper en wel tegen stadsgenoot Atlético Madrid. Toen stond de Portugese mandekker Pepe nog in de basis, tegen Bayern München speelt Nacho. Voor de rest geen wijzigingen in de basisopstelling bij de ploeg van Zinédine Zidane. Marco Asensio, de middenvelder die niet bij de wedstrijdselectie zat tegen Atlético, behoort woensdag wel tot de wedstrijdselectie. Dat gaat ten koste van Lucas Vázquez.

Volg het duel tussen Bayern München en Real Madrid hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner