13.04.2017 11:36

VVV-Venlo waarschuwt eigen supporters

VVV-Venlo hoopt dat de eigen aanhang zich aankomende maandag weet te gedragen. De Limburgers spelen vrijdagavond eerst nog een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, maar kunnen maandag in eigen huis wellicht kampioen worden tegen FC Emmen.

"Mochten we komende maandag kampioen van de Jupiler League worden, willen wij iedereen wijzen op: Dat het strikt verboden is om bij een eventuele promotie/kampioenschap, het speelveld te betreden", zegt VVV in een statement op het officiële Twitter account. "Zolang er mensen op het veld zijn, zal er GEEN huldiging plaatsvinden."

Ook de KNVB zal niet blij zijn als de fans van VVV het speelveld betreden. "Daarnaast levert dit ook nog eens een hoge boete op voor de club vanuit de KNVB", vervolgt VVV. "Dus steun onze mannen én steun onze club op een sportieve manier! Anders zijn zowel de supporters als de club hier de dupe van."

Met nog vijf wedstrijden te gaan heeft VVV een voorsprong van acht punten op nummer twee Jong Ajax. De Amsterdammers kunnen echter niet profiteren naar de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner