16.04.2017 13:42

Kuyt op de bank voor treffen met oude club

Dirk Kuyt scoorde de laatste vier keer dat hij met Feyenoord tegen zijn oude club FC Utrecht scoorde en is één treffer verwijderd van zijn honderdste Eredivisiegoal voor de club. Toch zit hij op de bank.

Giovanni van Bronckhorst kan voor het cruciale treffen in de titelrace namelijk weer beschikken over spits Nicolai Jørgensen. Naast de Deense topschutter van de Eredivisie heeft de trainer ook Karim el Ahmadi en Terence Kongolo terug in de basisformatie. Dat betekent dat hij alleen Rick Karsdorp moet missen uit zijn ideale startelf.  

Bij FC Utrecht is Zakaria Labyad zijn basisplek verloren in op het middenveld van Erik ten Hag, dat vermoedelijk in een ruit zal opereren. Dat systeem bezorgde Feyenoord eerder dit seizoen in de Galgenwaard de nodige problemen. Nacer Barazite wordt door Ten Hag met een basisplaats beloond voor zijn uitstekende invalbeurt van vorige week tegen FC Twente en start in de plaats van Labyad. Verder heeft Giovanni Troupée zijn schorsing uitgezeten en keert terug in de basis. Dat kost Mark van der Maarel zijn plaats.

De wedstrijd begint om 14:30 en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner