16.04.2017 14:25

Brock-Madsen terug in aanval bij PEC Zwolle

Nicolai Brock-Madsen tijdens Roda JC - PEC Zwolle. (05-04-2017)
Nicolai Brock-Madsen tijdens Roda JC - PEC Zwolle. (05-04-2017)

Trainer Ernest Faber van FC Groningen was woedend na de 4-3 nederlaag tegen ADO Den Haag vorige week, maar heeft niet flink ingegrepen in zijn opstelling. Alleen Etiënne Reijnen en Simon Tibbling moeten plaatsnemen op de bank en Yoëll van Nieff en Oussama Idrissi starten. Bij PEC Zwolle is Nicolai Brock-Madsen één van de spelers die terugkeert in de basis.  

"Als je het laat lopen, houd dan lekker op. Wegwezen. Houd op man, ga wat anders doen, ga niet betaald voetbal spelen. We hebben als een stel oude wijven staan te verdedigen. Ik dacht dat Sinterklaas niet bestond. Nou, hij is vanavond hier herboren", vertelde Faber na de verliespartij tegen ADO. In dat duel maakten Bryan Linssen en FC Groningertopscorer Mimoun Mahi de doelpunten. Vanmiddag beginnen zij in de basis.

Coach Ron Jans heeft ook twee aanpassingen gedaan in de basiself vergeleken met het duel tegen Feyenoord vorige week. Calvin Verdonk en Kingsley Ehizibue verschijnen niet aan de aftrap, Mustafa Saymak en Brock-Madsen doen dit wel.

Brock Madsen liet dit seizoen zes keer het net bollen en gaat dat vanmiddag dus weer proberen. De Zwollenaren hebben aangegeven volgend seizoen graag verder te willen met de Deen. Dit kan lastig worden vanwege geld.

De wedstrijd is vanaf 14:30 LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner