18.04.2017 14:33

Dybala: "Juventus hoeft niemand te vrezen"

Woensdagavond neemt Juventus het in Spanje op tegen Barcelona. In Italië boekte 'De Oude Dame' een 3-0 overwinning. De uitgangspositie is dus bijna ideaal te noemen voor de ploeg uit Turijn. Paulo Dybala scoorde vorige week twee treffers. "Juventus heeft geen reden om te vrezen voor Barcelona, Real Madrid of Bayern München", vertelt Dybala tegen ESPN. 

Dybala verlengde afgelopen week zijn contract bij Juventus tot medio 2022. "Hier beleef ik de mooiste momenten uit mijn carrière. Het voelt erg goed om het veld. Ik speel bij een club die niets hoeft te vrezen voor Barcelona, Real Madrid of Bayern München. De toeschouwers, mijn medespelers en de club hebben ervoor gezorgd dat ik me zo goed voel en geen moeite had met de vernieuwingen toen ik hierheen kwam. De club presteert goed in alle competities waar het in meedoet. Het is de grootste club in Italië en vanaf het moment dat ik hier arriveerde, hebben ze me geholpen of ervan bewust te worden dat we van elke tegenstander moeten winnen en op elk veld", vertelt de 23-jarige spits verder. 

Dybala leek een twijfelgeval voor de return in Spanje, maar hij is op tijd fit. "Het was een normale training, maar ik sloeg het laatste gedeelte over. Ik wil woensdag namelijk 100% fit zijn", liet Dybala maandag nog weten. "Ik ben erbij", vertelt  hij nu een dag later tegen de Argentijnse televisie. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner