18.04.2017 15:07

Ayoub was niet onder de indruk van Feyenoord

Uit de rebound zet Yassin Ayoub FC Utrecht op een 0-1 voorsprong tegen Heracles Almelo. Dat viert de middenvelder uitbundig. (11-03-2017)
Uit de rebound zet Yassin Ayoub FC Utrecht op een 0-1 voorsprong tegen Heracles Almelo. Dat viert de middenvelder uitbundig. (11-03-2017)

Yassin Ayoub verloor afgelopen zondag in Rotterdam met 2-0 van Feyenoord. Hij was niet echt onder de indruk van het spel van de Rotterdammers. "Of ze ook echt voetballend de beste zijn, weet ik niet. Voetballend zijn ze wel te pakken", vertelt Ayoub tegenover ELF Voetbal.

"Dat Feyenoord voetballend te pakken is, bleek ook tijdens de wedstrijd in Utrecht. Toen werd het 3-3, maar we hadden kunnen winnen", gaat de middenvelder van Utrecht verder. Ayoub gunt Feyenoord de titel wel. "Feyenoord is wel de meest agressieve en de meest hongerige ploeg. Ze hebben een enorme drive om te winnen en om kampioen te worden. Ik denk dat ze het niet meer weggeven. Ik zou het Feyenoord wel gunnen, na al die jaren", besluit hij.

Ayoub lijkt met Utrecht zo goed als zeker te zijn van de vierde plek op de ranglijst. Dat betekent dat de Domstedelingen zich op mogen maken voor de play-offs. Ayoub moest dit seizoen één competitiewedstrijden missen, maar verder droeg hij in iedere wedstrijd het shirt van Utrecht. Hij maakte in die wedstrijden vooralsnog vier doelpunten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner