18.04.2017 19:57

Sterren terug in Spaans-Duitse titanenstrijd

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Het mooie affiche Real Madrid - Bayern München is een uur voor de wedstrijd nog mooier geworden. De teams treden namelijk aan in een ijzersterke opstelling. Sterren als Cristiano Ronaldo en Robert Lewandowski keren terug.

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane gaf in de competitiewedstrijd tegen Sporting Gijón rust aan veel van zijn sterren. Het kwam de koploper bijna op puntenverlies te staan, Isco scoorde in de blessuretijd de 2-3. Met een uitgeruste Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Toni Kroos kan Zidane positief naar dit duel toeleven. Ook linksback Marcelo speelde geen minuut tegen Sporting Gijón. Isco behoudt na zijn geweldige wedstrijd zijn basisplaats, Gareth Bale is er niet bij vanwege een kuitblessure.

Bayern München had de luxe van spelers sparen niet in de competitie. Der Rekordmeister speelde tegen het sterke Bayer Leverkusen en had Arjen Robben nodig om de wedstrijd te doen kantelen. Het bleef bij 0-0 in de competitie, waardoor de spelers zich nog aardig in moesten spannen. Positief is de terugkeer van topspits Lewandowski, die tegen Bayer Leverkusen geschorst was en in het heenduel met Real Madrid met een schouderblessure kampte.

Bayern München moet in de Spaanse hoofdstad een 1-2 nederlaag goedmaken. Volg deze kraker in de kwartfinale van de Champions League vanaf 20.45 hier LIVE