19.04.2017 16:15

Leerdam hoopt op kampioenschap Feyenoord

Kelvin Leerdam (l.) komt net tekort om een lange bal te controleren, Simon Gustafson (r.) kan simpel opruimen met zijn linkervoet. (26-01-2017)
Kelvin Leerdam (l.) komt net tekort om een lange bal te controleren, Simon Gustafson (r.) kan simpel opruimen met zijn linkervoet. (26-01-2017)

Kelvin Leerdam gaat aankomend weekend zijn best doen om een overwinning van Feyenoord te voorkomen, maar desondanks hoopt de verdediger van Feyenoord dat de Rotterdammers kampioen van Nederland worden.

Eerder dit seizoen verloor Vitesse met 3-1 in De Kuip, maar tijdens het bekertoernooi was Vitesse in het GelreDome met 2-0 te sterk voor de Rotterdammers. "Wij gaan onze plicht doen", aldus Leerdam. "We werken niet voor niets een hele week toe naar die wedstrijd. We willen gewoon winnen."

Feyenoord heeft met nog drie wedstrijden te gaan een voorsprong van één punt op nummer twee Ajax. "Ik ben blij dat ze het goed doen dit seizoen", vervolgt de oud-speler van Feyenoord tegenover De Gelderlander. "En natuurlijk hoop ik als Feyenoorder dat ze kampioen worden. Maar volgende week is voor ons gewoon weer een belangrijke wedstrijd. Wij moeten scherp blijven, er staan als team en deze kater wegspoelen."

Aankomend weekend speelt Vitesse in Arnhem tegen Feyenoord, maar volgende week staat Vitesse in De Kuip in de bekerfinale tegenover AZ Alkmaar.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner