20.04.2017 13:56

Directeur Inter in onderhandeling over James

De directeur van Internazionale is gesignaleerd met zaakwaarnemer Jorge Mendes om in gesprek te gaan met een eventuele overname van James Rodríguez van Real Madrid.

Het bestuurslid van Internazionale zat bij de Champions League-wedstrijd tussen AS Monaco en Borussia Dortmund en was aanwezig in het Stade Louis II stadion om ook de jonge verdediger Fabinho te bekijken. James Rodríguez en Fabinho hebben allebei te maken met interesse van de club uit Milaan. De Colombiaanse middenvelder speelt niet al te veel in de Spaanse competitie en zal misschien nadenken over een stapje terug op Europees niveau. De talentvolle Fabinho doet het de laatste tijd goed en zal misschien nadenken over een mooie stap naar een grotere competitie.

Superzaakwaarnemer Jorge Mendes zal waarschijnlijk het meeste uit beide deals proberen te halen en de bedragen die genoemd worden zijn ook niet klein. James Rodríguez, die drie jaar terug voor tachtig miljoen door Real Madrid gehaald werd, zal Internazionale ongeveer zestig miljoen kosten. De verdediger Fabinho heeft een mooie toekomst voor de boeg en zal rond de dertig miljoen gaan kosten.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner