20.04.2017 15:28

Einde seizoen voor doelman Manuel Neuer

Doelman Manuel Neuer van Bayern München komt dit seizoen niet meer in actie. Neuer liep dinsdag in het verloren Champions Leagueduel met Real Madrid een breukje op in zijn linkermiddenvoetsbeetje. "Hij hoeft geen operatie te ondergaan, maar zijn seizoen is voorbij", meldde de koploper uit de Bundesliga donderdag.

Neuer liep de blessure op in de verlenging van het duel dat door Real Madrid met 4-2 werd gewonnen. Dat betekende de uitschakeling voor de Duitsers. Clubvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge zei meteen na de wedstrijd al ervan uit te gaan dat Neuer twee maanden aan de kant zou staan.

"Ik vind het uiteraard jammer dat ik de ploeg in het slot van het seizoen niet kan helpen", zei Neuer. "Nu ga ik me richten op een zo spoedig mogelijk herstel."

De doelman speelt dit seizoen bijna alle wedstrijden voor de Rekordmeister en miste in de Bundesliga maar drie wedstrijden. De overige wedstrijden zullen waarschijnlijk gespeeld worden door Sven Ullreich. De drie wedstrijden die Manuel Neuer niet speelde in Duitsland was hij ook zijn vervanger.

Bron: ANP

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner