21.04.2017 18:49

'Einde seizoen Zlatan met zware knieblessure'

Zlatan Ibrahimović komt dit seizoen niet meer in actie. Volgens Italiaanse en Engelse media kampt de Zweedse spits van Manchester United met een zware knieblessure. Ibrahimović kwam donderdag tijdens de confrontatie met RSC Anderlecht in de kwartfinales van de Europa League na een luchtduel ongelukkig neer.

De rechterknie van de Zweed klapte naar achteren door toen hij op het gras landde. De 35-jarige topschutter van Manchester United, goed voor zeventien doelpunten in de Premier League, werd een tijdje behandeld en verdween daarna naar de kleedkamer op Old Trafford. "Ik moet afwachten, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is", zei manager José Mourinho.

De Engelse club heeft vrijdag nog niets gemeld over de ernst van de kwetsuur. In Italië wordt gesuggereerd dat Ibrahimović zijn kruisbanden heeft gescheurd en een operatie moet ondergaan. Sky Sports houdt het erop dat zijn seizoen in ieder geval voorbij is. Manchester United speelt nog zeven keer in de Premier League en treft Celta de Vigo in de halve finales van de Europa League.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner