21.04.2017 22:56

Adams verliest ook tweede duel bij Granada

Tony Adams heeft ook zijn tweede wedstrijd als trainer van Granada verloren. De Engelse oud-international ging vrijdag met zijn nieuwe Spaanse club onderuit bij Sevilla: 2-0. De Braziliaanse middenvelder Paulo Henrique Ganso maakte beide doelpunten in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan.

Ganso opende al in de vierde minuut de score en verdubbelde de voorsprong van de thuisclub kort na rust. Sevilla verstevigde dankzij de winst de vierde plek op de ranglijst van La Liga. De ploeg van trainer Jorge Sampaoli heeft nu evenveel punten (65) als Atlético Madrid, dat zaterdag Espanyol treft.

Granada staat met twintig punten nog steeds op de voorlaatste plek. Adams debuteerde vorige week met een kansloze nederlaag tegen Celta de Vigo (0-3). Hij heeft nog vijf wedstrijden om met zijn ploeg te ontsnappen aan degradatie.