22.04.2017 15:25

Zidane: "We spelen tegen een geweldig team"

Zinédine Zidane denkt niet dat de 'Clásico' van zondag van doorslaggevende factor is in de titelrace. De coach van Real Madrid manoeuvreert zijn team zelfs in de underdogpositie in aanloop naar de klassieker tegen Barcelona. "We zijn niet de favoriet. Mensen denken dat misschien maar we spelen tegen een geweldig team", zei hij in een persconferentie.

De Koninklijke heeft een voorsprong van drie punten op naaste achtervolger Barcelona en ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Met een overwinning in het Bernabéu zetten de Madrilenen een grote stap op weg naar de eerste Spaanse titel sinds 2012. "Ook dan zijn we nog niet kampioen. We spelen nog zeven wedstrijden, die zijn allemaal even belangrijk", aldus de Fransman die hoopt op een prachtige wedstrijd.

"Een geweldig affiche, dat staat buiten kijf. Eentje met miljoenen toeschouwers waar ik er één van ben. Mijn team zal de hoofdrol spelen in hopelijk een fantastische show", sluit Zidane af. Gareth Bale is fit genoeg voor een plek in de selectie. Zidane wilde nog niet vertellen of de Welshman zondag speelt of überhaupt bij de wedstrijdselectie zit.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner