23.04.2017 16:35

AS Monaco hoopt goudmijntjes te behouden

AS Monaco heeft goede hoop de goudmijntjes Kylian Mbappé, Thomas Lemar en Bernardo Silva binnen te kunnen houden. Het drietal maakt met AS Monaco een buitengewoon seizoen door en er zou veel belangstelling zijn voor de spelers. Volgens vicevoorzitter Vadim Vasilyev zou het drietal graag bij Monaco blijven.

AS Monaco heeft een goede uitgangspositie voor het kampioenschap dit seizoen. De ploeg van Leonardo Jardim staat drie punten achter op lijstaanvoerder Paris Saint-Germian, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. Ook in de Champions League doen de Monegasken het naar behoren. Afgelopen week schakelde Monaco Borussia Dortmund uit. De goede prestaties zorgen er mede voor dat er van alle kanten wordt getrokken aan spelers.

Vicevoorzitter Vasilyev verwacht niet dat er veel spelers zullen vertrekken aan het einde van het seizoen. "Lemar, Mbappé en Bernardo Silva willen alle drie met het oog op het WK niet vertrekken", aldus Vasilyev tegenover het Franse mediabedrijf Téléfoot. De Rus sprak ook de wens uit dat Radamel Falcao er nog een jaartje bij aanplakt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner