23.04.2017 16:56

OGC Nice uitgeschakeld voor de titelrace

OGC Nice kon AS Monaco en Paris Saint-Germain dit seizoen lang volgen, maar na zondag is de club zo goed als zeker uitgeschakeld in de strijd om de voetbaltitel in Frankrijk. De uitwedstrijd tegen Toulouse eindigde in 1-1, zodat Nice met nog vier wedstrijden te gaan zes punten achterstand heeft op PSG.

Corentin Jean opende in de 56e minuut de score voor Toulouse. De thuisploeg kon daar maar drie minuten van genieten. Middenvelder Valentin Eysseric maakte toen gelijk. Verder kwam Nice, waar Mario Balotelli pas in de 88e minuut in het veld kwam, in het laatste half uur niet.

Monaco speelt later op zondag de uitwedstrijd tegen Olympique Lyon, de komende tegenstander van Ajax in de Europa League. Bij winst komt Monaco op net zoveel punten als Paris Saint-Germain, dat zaterdag Montpellier al met 2-0 aan de kant zette. Monaco moet na zondag nog vijf competitieduels spelen, Paris Saint-Germain nog vier.