23.04.2017 17:25

Van Bronckhorst waant zich zondag in De Kuip

Giovanni van Bronckhorst waande zich zondag soms in De Kuip, zoveel aanhangers van Feyenoord zaten er op de tribunes in Arnhem. "Normaal zitten ze alleen in het uitvak, nu bijna overal. Het zorgde voor een aparte, maar heel mooie sfeer", zei de trainer van Feyenoord na de winst op Vitesse (0-2). "Als je zo intens gesteund wordt door de fans, geeft dat vertrouwen en alleen maar nóg meer energie."

De doelpunten van Nicolai Jørgensen werden luid bejubeld in de Gelredome, zelfs vanuit de skyboxen boven de hoofdtribune. ,"Ik dacht dat er allemaal familie van 'Gio' achter me zat", zei trainer Henk Fraser van Vitesse met een stalen gezicht. "Niet allemaal, de helft", reageerde Van Bronckhorst gevat.

De Rotterdamse hoofdtrainer was vanzelfsprekend een tevreden man. Van Bronckhorst weet dat zijn ploeg na de soepele zege op Vitesse (0-2) over twee weken tegen stadgenoot Excelsior de titel kan binnenhalen. "We nemen weer een heel belangrijke overwinning mee terug naar Rotterdam", aldus Van Bronckhorst.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner