24.04.2017 09:08

Ibrahimović belooft: "Ik kom sterker terug"

Zlatan Ibrahimović heeft op zijn Instagram laten weten dat zijn knieblessure geen reden is om te stoppen met voetballen. Er waren in de media twijfels of de Zweedse spits nog wel op het voetbalveld zou terugkeren nadat hij donderdag zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie.

In de kwartfinale van de Europa League tegen Anderlecht ging het mis voor de spits. Over de ernst van zijn knieblessure zegt Ibrahimović niets. De media speculeerden over een revalidatie van zes tot negen maanden wat niet alleen einde seizoen zou betekenen voor Zlatan, maar ook einde voetbalcarrière. Aan die geruchten maakte de oud-Ajacied een einde op zijn Instagram.

"Het is geen nieuws dat ik geblesseerd ben en daardoor een tijd niet zal kunnen voetballen. Ik zal hier echter gewoon doorgaan en zelfs nog sterker terugkeren. Ik speelde tot nu op één been dus dit kan er ook nog wel bij. Eén ding is zeker: ik beslis wanneer het tijd is om te stoppen en niemand anders. Opgeven is geen optie. Tot gauw!", is de speler van Manchester United duidelijk over zijn toekomst.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner