24.04.2017 21:48

Inter-spelers worden gestraft met strafkamp

De spelers van Internazionale mogen deze week na de training niet naar huis. Op last van de clubleiding blijven de manschappen van de geplaagde trainer Stefano Pioli slapen op het trainingscomplex van de Italiaanse club. Het 'strafkamp' duurt minimaal tot de eerstvolgende competitiewedstrijd zondag thuis tegen Napoli.

Volgens de clubleiding is de afzondering hard nodig na de dramatische nederlaag afgelopen zaterdag bij Fiorentina (5-4). Na de rust incasseerde Inter vier goals in zeventien minuten. Volgens Italiaanse media bood Pioli na die wedstrijd zijn ontslag aan. Het bestuur weigerde hem echter weg te sturen. Inter pakte uit de laatste vijf duels slechts twee punten.

Pioli volgde in november de ontslagen Frank de Boer op. Hij is de negende coach in de laatste zes jaar bij Inter, dat op de zevende plaats staat in de Serie A. De laatste overwinning van Internazionale in de Serie A dateert alweer van 12 maart jongstleden.