24.04.2017 22:43

Strootman scoort voor winnend AS Roma

In de Italiaanse Serie A heeft AS Roma maandagavond hekkensluiter Pescara simpel opzij gezet. De nummer twee van de ranglijst zegevierde in de uitwedstrijd met 4-1. Kevin Strootman opende in de 44e minuut de score voor de bezoekers. Kort daarna kwam ook Radja Nainggolan in de eerste helft nog tot scoren.

Dankzij twee treffers van de Egyptenaar Mohamed Salah liep de score na de pauze verder op. In de slotfase bracht Ahmed Benali het doelpunt van Pescara op zijn naam.

De achterstand van AS Roma op koploper Juventus bedraagt nog steeds acht punten, met nog vijf wedstrijden te spelen. Napoli staat derde, op vier punten van de Romeinse rivaal. Zondag gaat nummer vier Lazio op bezoek bij stadgenoot AS Roma.