25.04.2017 09:52

Hazard niet bezig met toekomstplannen

Eden Hazard wil momenteel niet over de toekomst nadenken. De Belg staat naar verluidt in de belangstelling van onder meer Real Madrid, maar heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2020.

The Blues zouden graag willen verlengen met Hazard om hem uit handen van onder meer Real Madrid te houden, maar Hazard richt zich op het kampioenschap met Chelsea. "Op dit moment heb ik nog niet met Chelsea gesproken over een nieuw contract", vertelt de Belgische vleugelaanvaller aan Sky Sports. "Ik ben nu gefocust op de laatste competitiewedstrijden, daarna zullen we hoogstwaarschijnlijk wel in gesprek gaan."

Met nog zes wedstrijden te gaan heeft Chelsea een voorsprong van vier punten op nummer twee Tottenham Hotspur. Hazard wil dan ook helemaal niet over zijn toekomst nadenken. "Ik ben er momenteel totaal niet mee bezig", vervolgt de Belg zijn verhaal. "Ik geloof dat ik nog een contract voor twee of drie seizoenen heb. Ik wil eerst het seizoen afmaken en dan is het tijd om over de toekomst na te denken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner