26.04.2017 10:02

Wenger niet ongerust om aflopende contracten

Arséne Wenger druipt af na het verlies tegen Crystal Palace (3-0)
Arséne Wenger druipt af na het verlies tegen Crystal Palace (3-0)

De trainer van Arsenal, Arsène Wenger, heeft aangegeven niet ongerust te zijn en dat club-topscoorder Alexis Sánchez ook volgend jaar zal spelen bij de club uit Londen. Mesut Özil loopt ook tegen het einde van zijn contract, mede als de trainer zelf.

De geruchten dat Manchester City Alexis Sánchez wilt overkopen, doen Arsène Wenger ook niet veel. "Hij zal hier volgend jaar nog steeds zijn want hij heeft een contract en hopelijk kunnen we dat verlengen," aldus de Franse oefenmeester.

Met negentien doelpunten in 31 Premier League-wedstrijden heeft Alexis Sánchez een groot aandeel bij de doelpunten van Arsenal. Zo ook in de laatste bekerwedstrijd van Arsenal waar de aanvaller Arsenal in de verlening voorbij Manchester City schoot in de strijd om de finale van de FA Cup.

Toekomst Mesut Özil

Naast Sánchez heeft ook Mesut Özil te maken met een contract dat volgend jaar afloopt. De Duitser, die met de Chileen basiskrachten zijn voor de club, heeft aangegeven dat praten over de toekomst nu niet van de orde is aangezien het met de resultaten wat minder gaat. "Op dit moment hebben we een moeilijke periode met het team en nu ben ik niet belangrijk. Wat belangrijk is, is het team," geeft de middenvelder aan in gesprek met Sky Sports.

Toekomst Arsène Wenger

Zelfs de trainer heeft na 21 jaar bij de club ook een aflopend contract. Veel supporters roepen mede om de slechte resultaten om 'Wenger out.' De trainer zelfs is echter niet zo druk bezig met zijn toekomst bij de club. Wenger geeft aan dat de toekomst van de club belangrijker is aangezien hij nu al bezig is met mogelijke transfers in de zomer. "Ik werk tot de laatste dag van het seizoen. Potentiële transfers zijn belangrijk voor de toekomst van de club. Mijn toekomst staat op de tweede plek."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner