26.04.2017 12:05

Interesse voor Groenendijk na lijfsbehoud ADO

Uit verschillende hoeken van de voetbalwereld is er belangstelling getoond voor ADO-trainer Fons Groenendijk. Groenendijk stapte in februari in als trainer van ADO Den Haag met de taak de club in de Eredivisie te houden.

Nu de missie van Fons Groenendijk voltooid is en ADO Den Haag zeker is van Eredivisievoetbal in het volgende seizoen geeft de trainer aan dat er verschillende partijen zijn met interesse. De trainer geeft nog niet aan welke clubs dit zijn, maar wel dat hij benaderd is door clubs die niet uit Nederland komen.

Ook geeft Fons Groenendijk aan dat hij hogerop wilt en niet altijd tegen degradatie wilt voetballen. "Het is leuker om voor Europees voetbal te spelen dan tegen degradatie te moeten vechten. Dan moet je dus kijken: wat wil ADO? Willen zij stappen maken of weer hetzelfde als dit seizoen meemaken?"

ADO Den Haag zal op haar beurt natuurlijk alles eraan doen om haar oud-voetballer als trainer te behouden. Het contract van Groenendijk loopt tot het eind van dit seizoen en heeft een optie om dit met twee jaar te verlengen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner