26.04.2017 13:30

Aboutaleb waarschuwt Feyenoord-supporters

De fans van Feyenoord dromen al van de huldiging op de Coolsingel, maar burgemeester Ahmed Aboutaleb wil niet te hard van stapel lopen. De burgemeester wil dat de supporters van Feyenoord zich gedragen, anders komt er mogelijk geen huldiging op de Coolsingel.

Feyenoord kan op 7 mei kampioen van Nederland worden door Excelsior op Woudestein te verslaan. "Ik houd de spanning erin", vertelt Aboutaleb in gesprek met NU.nl. "We zijn op alles voorbereid, ook op een huldiging op de Coolsingel. Eén van de belangrijkste criteria is het gedrag van de Feyenoord-fans de komende wedstrijden."

"Als alles fantastisch verloopt en iedereen zich netjes gedraagt én als Feyenoord kampioen wordt, dan zou het natuurlijk heel idioot zijn om niet mee te werken aan een huldiging op de Coolsingel", vervolgt de burgemeester van Rotterdam. "Dan wordt het voor mij heel moeilijk om 'nee' te zeggen." Vorig seizoen stond Feyenoord, na het winnen van de KNVB beker, nog op de Coolsingel. De laatste landstitel dateert van 1999.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner