26.04.2017 15:45

Kongolo definitief langer bij Feyenoord

Terence Kongolo heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Feyenoord. De verdediger had nu een contract tot medio 2018, maar ligt nu tot de zomer van 2019 vast.

"Wij zijn blij dat we het contract van Terence, net als vorig jaar, opnieuw tussentijds hebben kunnen verlengen", aldus Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, op de clubsite van de Rotterdammers. "Terence is inmiddels al een aantal seizoenen een belangrijke speler, ook omdat hij als centrale verdediger én linksback uit de voeten kan."

Van Geel verwacht dat Kongolo in de toekomst een stap naar een mooie club gaat maken. "Ik ben er nog altijd van overtuigd dat hij in de toekomst een vergelijkbare stap kan maken als andere spelers die via onze jeugdopleiding in het eerste elftal zijn doorgebroken, zoals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie", vervolgt de technisch directeur. "Zelf ziet Terence ook perspectief om bij Feyenoord op de ingeslagen weg door te gaan."

Kongolo is na Sven van Beek (2019), Karim El Ahmadi (2019), Bilal Başaçıkoğlu (2020) en Rick Karsdorp (2021) de vijfde speler die een nieuw contract bij Feyenoord heeft getekend.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner