26.04.2017 22:25

'Diego Simeone slaat een aanbod van Inter af'

Een aantrekkelijk aanbod van Inter is naar verluidt afgeslagen door Atlético Madrid-trainer Diego Simeone. De Italiaanse club bood de Argentijn volgens de geruchten een blanco cheque aan voor het komende seizoen.

Volgens de Spaanse sportkrant Marca mocht Simeone als nieuwe trainer van Inter halen wie hij wilde, terwijl hij ook zelf zijn salariseisen door mocht geven. De 46-jarige Zuid-Amerikaan is sinds 2011 trainer van Atlético Madrid, maar heeft als voormalig speler van Inter een band met de club.

Simeone speelde van 1997 tot en met 1999 voor de club uit Milaan, daarvoor stond hij drie seizoenen onder contract bij Atlético Madrid. Stefano Pioli is momenteel de trainer van Inter, hij volgde in november van het vorige jaar Frank de Boer op. Onder Pioli werd een succesvolle reeks ingezet in de Serie A, maar inmiddels is de topploeg weer afgegleden.

Inter staat momenteel zevende in de Italiaanse competitie en moet in vijf resterende wedstrijden nog zeven punten inlopen op Atalanta voor een kans op Europees voetbal. Zowel Pioli als Simeone beschikt nog over een contract tot medio 2018 bij respectievelijk Inter en Atlético Madrid.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner