26.04.2017 23:42

B-elftal van Real rolt Deportivo La Coruña op

Real Madrid heeft passend gereageerd op de ruime zege van rivaal FC Barcelona eerder op de avond. De ploeg van coach Zinedine Zidane won woensdag bij Deportivo la Coruña met 6-2 en staat in punten weer gelijk met de Catalanen. Real moet echter nog een wedstrijd inhalen.

Álvaro Morata scoorde al na 56 seconden en James Rodríguez maakte er na een kwartier 2-0 van. Door een verdedigende fout schoot Florin Andone echter de aansluitingstreffer binnen. Vlak voor rust kreeg Deportivo zelfs een grote kans op de gelijkmaker.

In de tweede helft maakte Real het echter degelijk af. Lucas Vázquez, James Rodríguez en Isco vergrootten de marge. Na de tegentreffer van Joselu, zorgde de ingevallen Casemiro voor de 2-6-eindstand.