27.04.2017 12:03

Yannis Anastasiou ziet potentie bij Roda JC

Yannis Anastasiou gaat aan het einde van het seizoen vertrekken bij Roda JC Kerkrade, maar desondanks ziet de Griek potentie bij de Limburgse club.

Anastasiou is met Roda JC nog altijd in gevecht tegen degradatie. "Het is een zwaar jaar geweest. Er is zo veel gebeurd, het meeste is niet naar buiten gekomen. Ik heb nog steeds een Roda-hart en hoop dat de club snel meer rust en structuur zal krijgen. Met een goed plan en de juiste mensen kan Roda weer opklimmen naar het linkerrijtje, dat geloof ik echt. Stabiliteit is vereist. Elk jaar een nieuwe trainer draagt daar helaas niet aan bij", aldus de Griek.

Anastasiou koos onlangs voor een contract bij het Belgische KV Kortrijk. "Ik ben realist en snap dat Roda nu alleen bezig is om in de Eredivisie te blijven", vervolgt de Griek tegenover Voetbal International. "Aan de andere kant moet ik ook voor mezelf kiezen. De kans om voor langere termijn aan de slag te gaan bij een stabiele club, waar ik de ruimte krijg voor mijn eigen staf, mijn eigen team en mijn eigen visie, wilde ik niet laten passeren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner