28.04.2017 13:59

'Barcelona in onderhandeling met Verratti'

Marco Verratti speelt de bal in de wedstrijd tussen PSG en Bordeaux
Marco Verratti speelt de bal in de wedstrijd tussen PSG en Bordeaux

FC Barcelona heeft meerdere gesprekken gehad met de zaakwaarnemer van Marco Verratti. De Catalanen zouden geïnteresseerd zijn om de Italiaanse middenvelder in de transferperiode van aankomende zomer over te nemen. 

Na de overwinning op Paris Saint-Germain (6-1) in de Champions League hebben bestuursleden van FC Barcelona bij zaakwaarnemer Donato Di Campli geïnformeerd naar de Italiaan. Een paar weken later hebben dezelfde bestuursleden weer met de zaakwaarnemer afgesproken om verdere informatie uit te wisselen geeft de Spaanse krant El Mundo Deportivo aan.

De middenvelder maakt tegenwoordig furore bij de kampioen van Frankrijk waar hij sinds 2012 al onder contract staat. Dit jaar kwam Verratti al 25 keer in de nationale competitie uit voor de club uit Parijs. Afgelopen maand kwam Marco Verratti in het nieuws omdat hij op het punt stond zijn contract te verlengen. "Ik heb nog een contract voor vier jaar bij PSG. Ik voel me hier goed in Parijs. Net als elk jaar zullen we aan het einde van het seizoen met elkaar in gesprek gaan en dan kijken we verder", zei de Italiaan destijds. Tegenwoordig lijkt hij van gedachten te zijn veranderd zodra het grote FC Barcelona aan de deur klopte. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner