01.05.2017 16:40

De Nooijer verwacht winst van Achilles'29

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel Achilles'29 - FC Dordrecht (21-04-2017).
FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel Achilles'29 - FC Dordrecht (21-04-2017).

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer verwacht dat zijn ploeg vrijdagavond minimaal een punt moet pakken om degradatie naar de Tweede Divisie te voorkomen. De coach denkt namelijk dat concurrent Achilles'29 gaat winnen.

Met nog één wedstrijd in de Jupiler League te gaan heeft nummer negentien FC Dordrecht 24 punten. Hekkensluiter Achilles'29 volgt op 22 punten, maar het doelsaldo is in het voordeel van de club uit Zuid-Holland. FC Dordrecht gaat vrijdagavond op bezoek bij FC Den Bosch, terwijl Achilles'29 in eigen huis speelt tegen Jong PSV. "Het is duidelijk dat het één voor twaalf is", aldus De Nooijer. 

De oefenmeester van FC Dordrecht wil geen risico nemen. "Alle minuten die we met de spelers samen kunnen zijn, gaan we ook gebruiken", vervolgt de trainer tegenover het Algemeen Dagblad. "Dat betekent dat we dagelijks op het veld zullen staan. Ook de vrije dag, die er normaal gesproken op woensdag is, komt te vervallen. We zullen dat ene punt in Den Bosch moeten halen, want ik acht de kans groot dat Achilles'29 thuis van Jong PSV wint."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner