01.05.2017 19:52

Levante deelt volgend seizoen kaartjes uit

Levante-spelers juichen na een gemaakt doelpunt
Levante-spelers juichen na een gemaakt doelpunt

Levante UD gaat volgend seizoen gratis seizoenskaarten uitdelen aan de trouwe fans. Levante is zeker van promotie naar de Primera División en wil de fans op deze manier bedanken voor de steun die zij dit seizoen gaven.

Volgens de club is het weggeven van de kaarten mogelijk vanwege de grote stijging in inkomen. Het grootste aandeel in dit stijgende inkomen zijn de TV-inkomsten die de club volgend seizoen in de hoogste voetbalcompetitie van Spanje gaat verdienen. 

Volgens de voorzitter is het een manier om de beste fans te bedanken voor het goede seizoen. "Alle leden die alle achttien thuiswedstrijden zijn komen kijken, krijgen een gratis seizoenskaart voor volgend seizoen", vertelt de voorzitter aan de Spaanse krant Cadena Cope. "De fans waren, en zijn, een groot deel van dit succes. Het is een prachtige manier om de fans te bedanken en om een gevoel van trouw richting de club te genereren."

Voor de leden komt dit niet als een grote verassing. De club heeft van tevoren aangegeven dat de fans dit zouden krijgen. De enige voorwaarden die hierbij kwamen kijken, waren dat zij elke wedstrijd aanwezig moesten zijn en dat de club zou promoveren. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner