01.05.2017 21:03

Klopp: "We maken ons geen zorgen om CL"

Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft aangegeven zich geen zorgen te maken in de strijd om de Champions League. Voor de wedstrijd tegen Watford van maandag gaf de oefenmeester aan zich te focussen op eigen wedstrijden.

"Je moet je eigen punten winnen en je eigen wedstrijden spelen. Als we onze eigen wedstrijden niet winnen, verandert er niets in onze richting," vertelt de Duitser tegenover Sky Sports voor de wedstrijd met Watford begint. Liverpool moet vierde eindigen in de Premier League om gekwalificeerd te worden voor de Champions League volgend seizoen. Er zijn echter ook andere kapers op de kust. Teams als Manchester City, Manchester United en Arsenal hebben allemaal nog genoeg punten om de plek van Liverpool over te nemen.

Liverpool speelt maandag tegen Watford. Een wedstrijd die voor Adam Lallana en Daniel Sturridge te vroeg komt. Op de vraag of de twee al opgesteld kunnen worden, reageert de Duitser rustig. "Adam heeft twee goede trainingen gehad maar is eruit geweest voor meer dan vier weken. Hetzelfde met Daniel Sturridge, hij heeft een goede week gehad maar de wedstrijd met Watford komt te vroeg voor beiden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner