02.05.2017 20:03

Zidane kiest voor Varane tegen Atlético

Raphaël Varane vormt woensdagavond samen met Sergio Ramos het hart van de defensie van Real Madrid. De Koninklijke treedt dan aan tegen aartsrivaal Atlético Madrid, in de halve finale van de Champions League.

Varane kwakkelt de laatste maanden met blessures maar lijkt nu weer een constante optie te zijn voor Zidane. Afgelopen zaterdag koos de Franse oefenmeester in het centrum voor Nacho Fernández, in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Valencia. Tegen Atlético mag Varane weer in de basis beginnen. Daarnaast kiest Zidane voor Isco in de aanval in plaats van James Rodríguez. Opvallend, aangezien de Colombiaan de laatste weken op schot is. In zijn laatste drie duels in La Liga scoorde hij driemaal.

Bij Atlético kent de basisopstellingen geen verrassingen. Diego Godín keert weer terug in het basiselftal van Diego Simeone na een schorsing, terwijl ook Yannick Ferreira-Carrasco zoals verwacht aan de aftrap staat. Nicolás Gaitán gaat daardoor weer terug naar de bank. Simeone houdt vast aan zijn verdere elftal, waardoor Atlético met zijn sterkste elf aantreedt in Bernabéu.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner