02.05.2017 23:57

Zidane nog niet in jubelstemming na 3-0 zege

Coach Zinédine Zidane van Real Madrid rekende zich na de ruime thuiszege op Atlético Madrid (3-0) dinsdagavond in de halve finale van de Champions League nog niet rijk. "Makkelijke wedstrijden bestaan op dit niveau niet."

De voormalige topvoetballer doelde daarmee op de return volgende week in Vicente Calderon. "We zullen bij Atlético opnieuw een perfecte wedstrijd moeten spelen om door te kunnen gaan naar de finale." Zidane was uiteraard verguld met Cristiano Ronaldo, die met drie treffers het verschil maakte. "Hij is een afmaker, hij is uniek. Maar al mijn spelers waren geweldig in deze wedstrijd. We hebben gevoetbald op de manier waarop we wilden."

"Ik ben heel gelukkig met de spelers die ik heb. We proberen allemaal te genieten van onze wedstrijden. Het zijn geweldige voetballers met een voortreffelijke instelling." Ondanks alle superlatieven verwacht Zidane niet dat zijn spelers zullen gaan zweven. "Ik geloof niet dat ze nu al euforisch zijn en zich in de finale wanen. We weten allemaal dat we in de return nog pijn moeten lijden."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner