03.05.2017 16:11

Vilhena tekent tot medio 2020 bij Feyenoord

Tonny Vilhena controleert de bal tijdens het competitieduel Feyenoord - FC Utrecht (16-04-2017).
Tonny Vilhena controleert de bal tijdens het competitieduel Feyenoord - FC Utrecht (16-04-2017).

Tonny Vilhena heeft definitief zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord gezet. De middenvelder had in Rotterdam nog een verbintenis tot de zomer van 2018, maar ligt nu twee jaar langer vast.

Vilhena volgt met zijn contractverlenging het voorbeeld van onder meer Karim El Ahmadi (2019), Rick Karsdorp (2021) en Terence Kongolo (2019). Afgelopen zomer leek Vilhena nog transfervrij te vertrekken bij de Rotterdammers, maar privéredenen hielden de middenvelder in Rotterdam. Nu Feyenoord op het punt staat om kampioen te worden, Feyenoord heeft zondag een overwinning tegen Excelsior nodig om kampioen van de Eredivisie te worden, heeft Vilhena met het oog op de Champions League besloten om ook volgend seizoen in het shirt van Feyenoord te spelen.

"Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international", vertelt Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, op de clubsite van de Rotterdammers. "We zijn zeer blij dat hij langer aan Feyenoord verbonden blijft en zijn vertrouwen heeft uitgesproken in de toekomst van de club."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner