06.05.2017 11:49

Broers Koeman twijfelen over Feyenoord-spits

Nicolai Jørgensen is bezig aan ongelooflijk goed debuutjaar in Rotterdam. De aanvaller uit Denemarken kan daardoor rekenen op belangstelling van meerdere Europese clubs, maar Ronald en Erwin Koeman twijfelen of hij dat niveau aankan.

"In Nederland laat hij het zien. Maar ik denk niet dat hij in de top 8 terecht gaat komen. Everton staat nu zevende, ja", laat Erwin weten in gesprek met de NOS. Doordat de assistent-trainer van Everton duidelijk laat merken dat hij niet goed genoeg is voor de top 8, lijken The Toffees niet geïnteresseerd in de aanvaller van Feyenoord.

Ronald deelt de mening van zijn broer. "Ik vind dat hij wel een aantal goede kwaliteiten als spits heeft. Hij is koel, hij maakt goals en ik vind dat hij goede loopacties heeft. Maar ik heb ook mijn twijfels of hij nu al klaar is voor de bovenste helft van de Premier League."

Fantastische cijfers
Jørgensen is dit seizoen een van dé redenen waarom Feyenoord zo uitstekend draait. Dit jaar hij indrukwekkende cijfers weerleggen in zijn debuutjaar in Rotterdam.

     > Topscorer: 21 treffers
     > Tweede assistkoning: 11 assists 
     > MVP Eredivisie: 32 stuks

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner