06.05.2017 20:06

Galatasaray na zeperd op 12 punten van de kop

Galatasaray raakt steeds verder achterop bij de top drie in de Turkse competitie. De ploeg van Wesley Sneijder verloor zaterdag in eigen huis met 3-1 van Kasımpaşa SK. 'Cim Bom' heeft door de nederlaag vier punten minder dan nummer drie Fenerbahçe en zelfs twaalf punten minder dan koploper Beşiktaş. De lijstaanvoerder en 'Fener' treffen elkaar zondag.

Bij Galatasaray begon Sneijder in de basis, Nigel de Jong bleef de hele wedstrijd op de bank. De Rotterdamse Kaapverdiaan Garry Rodrigues kwam al na achttien minuten in het veld voor de Portugees Bruma.

Kort daarop schoot een andere Portugees, André Castro, Kasımpaşa SK op voorsprong. Na ruim een uur spelen maakte Dogan Sahin er zelfs 2-0 van. Toen stond Galatasaray al met tien man, omdat Tolga Ciğerci na zijn tweede gele kaart van het veld moest. Castro maakte tien minuten voor tijd zijn tweede. Sneijder bepaalde in blessuretijd de eindstand op 1-3.