08.05.2017 16:34

Willem II komt in actie tegen kaartverkoop

Opeens doet de wedstrijd tussen Willem II en Ajax weer om. Voor de Amsterdammers is het mogelijk de kampioenswedstrijd, waardoor veel Tilburgse supporters hun kaart willen verkopen aan Ajacieden. Willem II komt daar echter tegen in actie.

Door de nederlaag van koploper Feyenoord bij SBV Excelsior doet Ajax weer mee om het kampioenschap. Er gaat dan ook een replica van de schaal mee naar Tilburg. Als Feyenoord punten laat liggen tegen Heracles Almelo, is Ajax bij een overwinning op Willem II kampioen van Nederland.

Door die onverwachte kans op het kampioenschap willen veel Ajax-fans er toch bijzijn in het Koning Willem II Stadion. De kaartverkoop voor het uitvak is al gesloten en via de thuistribunes proberen fans toch nog aan kaarten te komen voor de uitverkochte wedstrijd. Willem II maakt echter jacht op illegale kaartverkoop.

"Alle aangeboden en/of verkochte toegangsbewijzen waarvan de oorspronkelijke eigenaar is geïdentificeerd, worden voor de wedstrijd van aanstaande zondag geblokkeerd en zijn dus niet meer geldig", meldt de club. Er zijn al zes seizoenkaarten geblokkeerd en er zullen er mogelijk nog meer volgen. Willem II is al zeker van lijfsbehoud en speelt nergens meer voor.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner