09.05.2017 16:55

Lewis maakt de overstap van AZ naar Willem II

Fernando Lewis heeft een contract van drie jaar getekend bij Willem II. De 24-jarige speler komt over van AZ. "Ik ben een rechtsback met een aanvallend aspect en kan me daarom goed vinden in de visie van de technische staf van de club", zegt Lewis op de clubwebsite van Willem II.

Lewis kreeg onder andere door een hamstringblessure weinig speelminuten. Hij speelde vooral zijn wedstrijden in het tweede elftal in de Tweede Divisie. "Nadat ik hersteld was kreeg ik weinig speelminuten. Ik vind dat ik bij het tweede elftal toch een goed seizoen gedraaid heb. En nadat in maart duidelijk werd dat mijn contract niet werd verlengd, hebben verschillende clubs zich gemeld. Van die clubs was mijn gevoel bij Willem II na enkele gesprekken het best", vervolgt hij.

Dit seizoen speelde Lewis bij Jong AZ dertien wedstrijden. Daarin kwam hij vijf keer tot scoren. Dit seizoen kwam hij twee keer in actie in de Eredivisie voor de Alkmaarders. Hij pikte verder nog een wedstrijd in de Europa League mee. In zijn carrière kwam Lewis verder nog uit voor FC Dordrecht en de Go Ahead Eagles. Hij speelde vooralsnog in totaal 59 wedstrijden en daarin kwam hij 9 keer tot scoren.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner