11.05.2017 09:48

Simeone zag dat doelpunt Isco pijn deed

Atlético Madrid was woensdagavond hard op weg om te stunten in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid, maar Atlético Madrid-trainer Diego Simeone zag het geloof verdwijnen nadat Real Madrid had gescoord.

Real Madrid had vanuit de heenwedstrijd een 3-0 voorsprong, maar na 16 minuten stond het 2-0 voor Atlético Madrid. Saúl Ñíguez en Antoine Griezmann waren trefzeker, maar vlak voor de rust werd het 2-1 dankzij Isco. Atlético Madrid moest daardoor nog eens 3 keer scoren. "We geloofden dat het mogelijk was en waren hard op weg. We brachten de spanning weer helemaal terug, maar hun doelpunt deed veel zeer", aldus Simeone.

"Het was een halve finale tegen een geweldig team", vervolgde de Argentijn na afloop tijdens de persconferentie. "Ze hadden het ons in hun stadion erg lastig gemaakt, maar dit was een unieke wedstrijd. Het is zonde dat we spelers als Diego Godín en Gabi, die hun leven hebben gegeven voor de club, niet kunnen klonen. Jan Oblak was op het niveau van Barcelona en Real. Het lijkt een kleine stap, maar het is een hele grote, ik hoop dat we hem ooit kunnen zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner