11.05.2017 10:00

Liverpool laat Coutinho niet vertrekken

Liverpool werkt aankomende zomer niet mee aan een transfer van Philippe Coutinho. De Braziliaan staat naar verluidt in de belangstelling van FC Barcelona, maar tekende in januari een nieuw contract tot medio 2022 bij The Reds.

Clubs met belangstelling voor Coutinho hoeven aankomende zomer niet te bellen. "We zijn absoluut niet van plan om hem te verkopen", vertelt Liverpool-trainer Jürgen Klopp aan Sky Sports. "De clubleiding heeft gezegd dat het geen noodzaak is om spelers te verkopen die we niet kwijt willen. We kunnen dus andere spelers aantrekken zonder dat we eerst hoeven te verkopen."

Klopp is tevreden over zijn huidige selectie, maar is desondanks van plan om nieuwe spelers aan te trekken. "We hebben al een goede basis staan", vervolgt de Duitser zijn verhaal. "We willen de huidige selectie versterken, maar we laten onze beste spelers niet vertrekken. Ik verwacht dus een zomer zonder zorgen."

Naast Coutinho kan ook Sadio Mané rekenen op belangstelling vanuit de Europese top. De Senegalees kwam afgelopen zomer over van Southampton.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner