12.05.2017 15:58

Guardiola beleeft intens maar leuk seizoen

Pep Guardiola verlaat het veld na de Champions League wedstrijd tegen AS Monaco.
Pep Guardiola verlaat het veld na de Champions League wedstrijd tegen AS Monaco.

Het heeft voorlopig nog niet gebracht wat hij gehoopt had, maar Manchester City-trainer Pep Guardiola geeft aan te genieten van het seizoen bij 'The Blues'. City heeft nog drie wedstrijden te spelen en maakt kans op de derde plek.

"Er is nog veel om voor te spelen. We richten ons op de derde plek, maar als we vierde eindigen en kwalificatie wedstrijden voor de Champions League moeten spelen, verandert er niets aan onze voorbereiding voor volgend seizoen. "

Guardiola spreekt ook over het feit dat zijn club, met drie wedstrijden over, de titel niet meer pakken kan. "Ik verwachtte een grote strijd tot aan het einde van de Premier League. Ook dacht ik dat we tot aan het einde om de titel mee zouden doen. Uiteindelijk doen we onszelf te kort door niet genoeg te scoren. Het was intens, leuk en ik heb ervan genoten."

In gesprek op de officiële website van Manchester City kijkt de oefenmeester ook vooruit naar het duel met voormalig Premier League-kampioen, Leicester City. "Er zijn geen blessures behalve bij (Ilkay) Gündoğan en (Claudio) Bravo. Sergio (Agüero) trainde de laatste dagen weer mee en zo doet ook John Stones weer met de groep mee."

Manchester City zal op 13 mei aantreden tegen Leicester City.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner