12.05.2017 16:29

Pochettino heeft lastige week met Tottenham

Terwijl Chelsea, met een winst op West Bromwich Albion, vrijdagavond de titel van de Premier League kan binnenslepen heeft concurrent Tottenham Hotspur een lastige week gehad op de eigen trainingen.

Op het moment dat Chelsea de wedstrijd speelt, zal Mauricio Pochettino de wedstrijd thuis kijken. "Ik zal inderdaad de wedstrijd kijken omdat ik van voetbal houd. Er is geen reden om niet te gaan kijken, voetbal is mijn passie", geeft de Italiaanse trainer aan. "Het seizoen is voor zover goed, maar als je niet wint zal je je teleurgesteld voelen aangezien dat onze ambitie is."

Pochettino kijkt ook terug op de trainingen die de Spurs afgelopen week gehad hebben. "Het was van maandag tot woensdag lastig en moeilijk om op de training blij te zijn," duidt Pochettino op het feit dat Chelsea de titel in eigen hand heeft. "We kijken er ieder geval naar uit om de laatste wedstrijd van het seizoen op White Hart Lane te spelen dus er zijn genoeg redenen om gefocust te blijven."

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor Tottenham Hotspur zal voorlopig de laatste zijn. Volgend jaar ondervindt het stadion een verbouwing waardoor Wembley voor een jaar de thuishaven zal zijn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner