14.05.2017 13:42

Kuyt voor Vilhena, Nieuwkoop boven Karsdorp

Giovanni van Bronckhorst houdt niet vast aan zijn vertrouwde elf voor de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo.  Hij vervangt naast de geschorste Tonny Vilhena ook Rick Karsdorp. Bart Nieuwkoop krijgt de voorkeur.

Karsdorp speelde vorige week een teleurstellende wedstrijd tegen Excelsior, hoewel hij ook met een lichte blessure schijnt rond te lopen. Van Bronckhorst houdt hem voor de cruciale wedstrijd tegen Heracles op de bank en heeft vertrouwen in Nieuwkoop, die zijn zesde basisplek krijgt dit seizoen. Daarnaast begint Kuyt in de basis bij de Rotterdammers. De aanvoerder heeft de strijd van Renato Tapia gewonnen om de plek van de geschorste Vilhena in te nemen.

Bij Heracles staat Mark-Jan Fledderus in de basis in plaats van Robin Gosens. De Duitser is geblesseerd. Fledderus noemde het eerder deze week al 'de mooiste wedstrijd van zijn loopbaan'. De andere tien mannen die gaan proberen Feyenoord dwars te liggen stonden vorige week ook in de basis. Een dominant Heracles won toen van ADO Den Haag. Met name Reuven Niemeijer, een jaar terug nog amateur bij Quick '20, steekt in uitstekende vorm.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner