14.05.2017 17:27

Bosz: "Ik wil graag eerst Feyenoord feliciteren"

Peter Bosz baalt als een stekker dat Ajax naast het kampioenschap heeft gegrepen. Toch was de trainer van de Amsterdammers niet te beroerd om de Rotterdammers te feliciteren met de titel.

Na het duel tegen Willem II (1-3 winst), wilde hij eerst de felicitaties overbrengen. "Ik wil graag eerst Feyenoord feliciteren. Dat vind ik op zijn plaats. Ze zijn terecht kampioen geworden, want ze waren de meest stabiele ploeg", laat Bosz weten in gesprek met FOX Sports. "Wij hebben nu een kampioenswaardige ploeg, maar dat hadden wij aan het begin van het seizoen niet."

Hoewel Feyenoord voor het duel al bovenaan stond, hoopte Bosz dat de koploper punten zou verspelen. "Ik ben er wel doodziek van moet ik eerlijk zeggen, maar het scenario dat ik hier graag voor ogen had, speelde zich daar af. Wij konden vandaag niet meer doen. Ik moet de jongens een compliment geven, zeker over de tweede helft."

De Amsterdammers hebben nu tien dagen om zich voor te bereiden op de Europa League-finale met Manchester United. "We gaan die dagen goed gebruiken om ons voor te bereiden met rust en training. We gaan geen wedstrijden inplannen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner