14.05.2017 20:13

Wesley Sneijder heeft zondagavond zijn Turkse club Galatasaray de overwinning bezorgd. De 32-jarige middenvelder kwam in de tachtigste minuut van de uitwedstrijd tegen laagvlieger Gaziantepspor tot scoren uit een vrije trap. Daarmee zette hij de eindstand op het scorebord: 1-2. Sneijder werd in de 87e minuut vervangen door Nigel de Jong.

Galatasaray staat met nog drie wedstrijden te spelen, stevig op de vierde plek. Die klassering is aan het eind van het seizoen goed voor deelname aan de voorronde van de Europa League. Fenerbahçe, dat zaterdag thuis met 0-1 van Antalyaspor verloor, heeft als nummer drie twee punten meer dan 'Gala'. De strijd om de landstitel gaat tussen Medipol Başakşehir en Beşiktaş.